SLO | ITA

Volkmerjeva cesta 10, 2250 Ptuj

02 780 73 00

info@domptuj.si

Dan za spremembe in delovna akcija urejanja okolice enote

Dan za spremembe in delovna akcija urejanja okolice enote je uspela. Odzvalo se je pet svojcev, ena prostovoljka in en predstavnik lokalne skupnosti. Sodelovalo je tudi veliko stanovalcev in zaposlenih. Uredili smo parkovne zelenice-jih ročno prezračili. Dodali smo pesek v skalnjak, navozili kamenje okrog kontejnerjev in v sodelovanju z OŠ Gorišnica pobrali smeti okrog ograje enote. Pod budnim očesom vrtnarke smo posadili ameriške borovnice, s katerimi se bomo sladkali v mesecih julij in avgust. Za dušo smo posadili še 3 vrtnice, ki bodo pritegnile oko mnogih sprehajalcev. Delali smo slabe 3 ure, si privoščili skromno malico in kavo kar v parku. Nagradilo nas je čudovito vreme, vse je pa potekalo v prijetnem vzdušju, smehu in veselju do dela.
Učenci OŠ Gorišnica so hkrati poskrbeli še za program na praznovanju rojstnih dni stanovalcev, ki so danes praznovali in so rojeni v januarju, februarju, marcu ali aprilu.
Vsem in vsakemu posebej se zahvaljujemo in Vas hkrati vabimo na naslednjo delovno akcijo, saj se zavedamo, da take površine potrebujejo večkrat veliko pridnih rok.

Skip to content