SLO | ITA

Volkmerjeva cesta 10, 2250 Ptuj

02 780 73 00

info@domptuj.si

Lepo nam je bilo spet skupaj

23.februarja smo povabili na kavo upokojene sodelavke in sodelavca. Ker jih vedno vabimo le na delovne in druge akcije smo jih tokrat prvič povabili na klepet in druženje ob kavi. Odzvalo se jih je veliko, skoraj vse, ki so kadarkoli delale v enoti Muretinci. Pozdravili sta jih tudi direktorica in namestnica direktorice za področje zdr. nege. Direktorica jim je predstavila zadnjo domsko pridobitev, šesto enoto, ki se gradi v Žabjaku in povabila upokojene delavke na kavo v jesenskem času v Žabjak, za kar je zadolžena kar vodja enote Muretinci. Zapis je v ženskem spolu, ker nas je večina ženskega spola.
Ob njihovih prihodih se je zgodilo veliko pristnih objemov, nasmehov in beseda je tako tekla, da se občasno nismo niti slišali. Bili pa smo »ljudje«, saj je bil z nami tudi naš nekdanji hišnik Franc. Med upokojenimi delavci sta tudi dve stanovalki enote, kuharica Barica in negovalka Minka.
Ker je čas kar prehitro minil smo dogovorili, da se srečanja ponavljajo vsak zadnji četrtek v mesecu ob 10.00. Kdor lahko in želi priti je lepo vabljen. Srečanja bomo oplemenitili še z izdelovanjem ročnih del pod vodstvom Angelce Hameršak. Vključili pa bomo tudi stanovalke in stanovalce, ki se bodo želeli družiti ali izdelovati izdelke skupaj z drugimi. Pridite, lepo nam bo spet skupaj.

Skip to content