SLO | ITA

Volkmerjeva cesta 10, 2250 Ptuj

02 780 73 00

info@domptuj.si

Dana med prejemnicami srebrnih znakov

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ptuj-Ormož je 8.9.2023 organiziralo slavnostno podelitev srebrnih znakov in priznanj.
Med prejemnicami srebrnih znakov je bila tudi naša zaposlena medicinska sestra Dana Fišer Muzek.
Dano je leta 1986 delovna pot zapeljala proti delu s starostniki v Dom upokojencev Ptuj, kjer je zaposlena še danes. Ves čas je bila resnično angažirana, proaktivna, zaupanja vredna predstavnica zaposlenih, na katero se je vsak zaposleni lahko zanesel. Redno je skrbela za promocijo zdravja in organizirala razne športne in druge družabne aktivnosti za zaposlene kot so: kolesarske izlete, sproščena druženja zaposlenih na piknikih in vzpodbujala zaposlene k dobremu delovnemu vzdušju, kar pa se je odražalo tudi pri našem dobrem opravljanju storitev in zadovoljstvu naših stanovalcev.
S svojim znanjem in bogatimi izkušnjami je pomembno prispevala k razvoju kakovosti storitev in zadovoljstvu uporabnikov na področju institucionalnega varstva starejših oseb. Na svoji zaposlitveni poti se je ves čas strokovno razvijala, s svojo strokovnostjo in človeškimi kvalitetami pa bogatila delovno okolje. Vsa leta skrbi tudi za polepšanje domskih prostorov s šopki cvetlic. S svojim izrednim čutom za naravo tako prispeva in vnaša v življenja stanovalcev pomemben del narave.
Ves čas skrbi in se trudi za tople medosebne odnose s sodelavci, stanovalci ter njihovimi svojci in jim je ves čas v trdno oporo in pomoč.
Svoje znanje je redno predajala novim zaposlenim in dijakom na praksi.
Vse od leta 1990 do 2015 je bila predsednica Sindikata zaposlenih v Domu upokojencev Ptuj in profesionalno skrbela in se zavzemala za izboljšanje in varstvo delavskih pravic.

Skip to content